Hírek

2009.06.29. 16:13

Két hét múlva már Shell néven működnek a Tescós benzinkutak

Július második hetétől mind az 51 korábbi Tesco benzinkút Shell márkanéven működik majd tovább.

VG Online

A Tesco-Global Áruházak Zrt. és a Shell Hungary Zrt. által korábban megkötött megállapodás értelmében a Shell 15 évre bérbe veszi a Tesco 51 magyarországi benzinkútját. A Shell a töltőállomások és ezzel a shopok üzemeltetését is átveszi.

Az ünnepélyes átadón nem csak a két cég képviselői, hanem Palik László és Czollner Gyula is részt vett. A töltőállomások arculatváltásának folyamata május második hetében kezdődött, miután a megállapodást jóváhagyta a Gazdasági Versenyhivatal.

A kutak átalakítása országszerte kevesebb, mint két hónapig tartott. Minden töltőállomást átlagosan négy napra zártak be, ezalatt elvégezték a szükséges átalakításokat töltőállomásoknál, a shopban és a személyzeti helyiségekben.

„Azok az autósok, akik az átalakított töltőállomásokra térnek be, kiváló minőségű Shell üzemanyagokat találnak majd, ráadásul a Tesco kutakon megszokott alacsony árakon”, mondta el Erényi Balázs, a Shell Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke.

Mind az 51 átmárkázott benzinkút kiváló minőségű Shell üzemanyagokat kínál az autósoknak versenyképes áron. Termékek és szolgáltatások szélesebb kínálata érhető el ezentúl, köztük a V-Power üzemanyagok, valamint a Shell hálózatából jól ismert ingyenes előtető alatti szolgáltatások: tankolásnál történő kiszolgálás, szélvédőmosás, keréknyomás és a folyadékszintek –ellenőrzése. A cég piacvezető SMART hűségprogramja is elérhető lesz az újtöltőállomásokon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva