Hírek

2009.06.23. 11:54

Külön utakon a válogatott tagjai

Bár költségtakarékossági megfontolásból ezúttal nem repülőgépes, hanem buszos utazást biztosított a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) a csütörtökön kezdődő, brandenburgi Európa-bajnokságon induló válogatott tagjainak, a csapat nagyobb része mégis légi úton jut el a németországi viadalra.

MTI

A küldöttség kedd hajnali indulásakor nem volt ott az autóbusz körül többek között Vajda Attila, Kammerer Zoltán, Janics Natasa vagy Kovács Katalin, bár utóbbi néhány percre feltűnt, átvette a szerelését, majd sietve el is hajtott. Kiderült, ők és még sokan mások nem a fárasztó zötykölődést, hanem a jóval kényelmesebb repülést választották.

Amint azt Schmidt Gábor, az MKKSZ főtitkára az MTI-nek elmondta: ezt nem tiltották meg, azaz ha valakinek a klubja kifizette a jegyet vagy netán saját zsebből áldozott rá, szabályosan járt el.

Elég sokan éltek is ezzel a lehetőséggel (a honvédos női kajakosok közül például senki nem volt a buszon, szemben az MTK-sokkal, például Benedek Dalmával és Paksy Tímeával), a kisebbséget alkotó többieknek - Storcz Botond szövetségi kapitány vezetésével - pedig maradt a mintegy 12-14 órás Budapest-Pozsony-Prága-Berlin-Brandenburg buszos túra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva