Hírek

2009.06.16. 14:09

Most akkor hová szerződik Matthäus?

Lothar Matthäust, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitányát a Bundesligából kiesett Arminia Bielefeld szeretné megnyerni vezetőedzőnek, miközben az FC Fehérvár is szerződtetné.

MTI

A székesfehérvári klub a múlt héten jelentette be, hogy megszületett a szóbeli megállapodás a játékosként rekorder, 150-szeres német válogatott világbajnokkal, a Bild című német napilap keddi információi szerint azonban a következő szezonban a másodosztályban szereplő Bielefeld is szerződést ajánl a 48 esztendős Matthäusnak.

A gárdának ugyanis új támogatója lehet, amely nem sajnálna egy nagyobb összeget áldozni a tréner megszerzésére.
A jelenleg Dubajban nyaraló szakvezető nem árult el konkrétumokat a jövőjével kapcsolatban, ugyanakkor azt mondta a Bildnek: a fizetéséről nincs még döntés, azonban jobbnak tartaná, ha a Bielefeld a csapatba fektetné a pénzt a sportszakmai célok elérése érdekében.
Tavaly télen már szóba került a Bielefeldnél Matthäus leigazolása, akkor azonban a vezetőség Michael Frontzeck megtartása mellett döntött.

MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva