Hírek

2009.06.27. 20:39

Pokorny Lia lesz a világ legklasszabb nője?

Azt olvastam itt egy, külön erre a célra készített kiadványban, hogy a Hungária nélkül nem lehet megérteni a 80-as éveket. Lehet benne valami, ez a zenekar ontotta magából a slágereket akkor, amikor lazult a gyeplő. De hogyan lehet átdolgozni ugyanezeket a meghatározó dalokat? Zsédának könnyen ment, Pokorny Liát még közvetlenül a koncert előtt is bizonytalanság gyötörte. Két művésznő Hungáriáról, avagy hogyan lettünk reménytelenül szerelmesek.

Sonline - Parti blog

Zséda démoni szépségként vonzotta magához kérdéseinket, mert nyári, estéji-szerű fekete ruhájának és retró, vastagtalpú magas sarkú cipőjének az összhatás pillantásnyi elemezgetése után nem tudtunk ellenállni. Természetesen ehhez hozzá tartozik, hogy Zsédenyi Andrienn két olyan dal feldolgozását kapta, amelyek témái határozták meg az énekesnő feltartóztatásának okait.

- Egyszerű feladatom volt, hiszen a Meghalok hogyha rám nézel és az Eszelős szerelem is elég testhezálló számomra, de valószínűleg az én előadásomban némiképp meg fog majd változni a tartalmi mondanivaló – mondta Zséda, mielőtt kipróbálhatta volna a zenei teljesítményt zenekarával a Coke Club színpadán a délutáni próba előtt.



- A legjobban amiatt izgulok, hogy szeretném, ha a Hungária tagjainak is tetszene a két feldolgozás, mert a feladat szerint stílusában kellett megváltoztatni a két dalt úgy, hogy mégis felismerhetőek, szórakoztatóak maradjanak – avatott be a lelki kulisszákba is a démoni szépségű énekesnő.


Képgaléria és további részletek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva