Hírek

2009.06.26. 11:17

Szikora Robi mókusokra vágyik a gidák helyett

Egy éves szünet után a siófoki Coke Club ismét kinyitja kapuit, a szervezők mindjárt egy gigakoncertet hoztak össze az első napra.

Sonline

A magyar könnyűzene jeles előadói a Hungária előtt tisztelegnek az MTV-Icon tavalyi sorozatát folytatva. Mindenki izgul, nagy a tré. Szikora Robi például az Alvin és Mókusok feldolgozását várja a legjobban. Tisztelgés újratöltve.

Már csak egy nap a felejthetetlen koncertig, a fehér homok készenlétben várja a Hungária-rajongók taposását, a klub újra a szokásos formáját hozza. Két színpad, 13 fellépő, és a felejthetetlen Hungária-slágerek. Rossz hír, hogy Szikora Robinak elkoptak a régi rock ''n roll göncei az évek alatt, de elmondása szerint újjal készül a szombati bulira, mert ezzel is tisztelg a rajongóknak és a fellépőknek. - Azt kell mondjam, az ilyen pillanatokért csináljuk az egészet, mert nem mindenkit választ ikonnak a közönség - mondta kicsit meghatódottan, amikor az MTV és a Coke Club különleges kezdeményezéséről kérdeztük. - Ünnepre készülök, úgy is érzem magam, mint egy kitüntetett, mert azt gondolom, hogy minket, a Hungária tagjait különleges szeretetükkel tüntettek ki rajongóink.

Tizenhárom Hungária-tisztelgő a Coke Clubon

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva