Hírek

2009.06.26. 17:24

Talmácsi ismét utolsó helyről indul

Az asseni verseny időmérőjén folyamatosan javították a legjobb eredményt a kategória sztárjai: Jorge Lorenzo motorozott az edzés elején a leggyorsabban, de az 1:38.2-es idejével végül csak a 16-ként zárt volna.

FigyelőNet

A magyar pilóta a két szabadedzés után először került 1:40 perc alá, de így is sereghajtó lett a pénteki időmérőn - írja a FigyelőNet. Az edzéselső Rossi közel három és fél másodperccel volt gyorsabb.

Valentino Rossi 1:36.025-ös idejével nyert, a címvédő olasz mögött egy tizeddel a spanyol Dani Pedrosa végzett. A harmadik helyről Rossi csapattársa, Jorge Lorenzo rajtolhat, aki egyetlen pilótaként az összes eddigi futamnak az első sorból vágott neki.

Talmácsi tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita és a tartalékmotor hiánya miatt szakított a Balatonring Teammel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva