Hírek

2009.06.21. 16:36

Torresért 59 millió eurónyit ajánl az FC Chelsea

Az angol futballélvonal egyik rangos képviselője, az FC Chelsea akár 59 millió eurónak megfelelő 50 millió fontot is hajlandó áldozni azért, hogy Fernando Torres, az Európa-bajnok spanyol válogatott, egyszersmind az FC Liverpool csatára Londonban folytassa pályafutását - legalább is a vasárnap megjelenő szigetországi lap, a News of the World információja szerint.

mti

A bulvárújság úgy tudja, hogy a Chelsea új vezetőedzője, az olasz Carlo Ancelotti nagyon szeretné szerződtetni a jelenleg a dél-afrikai Konföderációs Kupán a nemzeti csapatban jeleskedő támadót, s ugyancsak szívesen látná új klubcsapatában a spanyol válogatott csatársorának másik alapemberét, David Villát, akiért 41 és fél millió eurót ajánlott a londoni Kékek tulajdonosa, az orosz milliárdos Roman Abramovics.

A sztárigazolási tervekből azonban lehet, hogy semmi sem lesz, mert Villához az FC Valencia ragaszkodik, miként a liverpooliak spanyol szakvezetője, Rafa Benítez sem akar hallani Torres elengedéséről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva