Hírek

2009.07.21. 15:58

150 millió eurót kap Demján! Fotó az új komplexumról

A TriGranit 150 millió euró értékű hitelszerződést írt alá horvátországi fejlesztésére, amely a pénzügyi világválság kirobbanása utáni legnagyobb közvetlen külföldi tőkebefektetés Közép-Kelet Európában.

VG Online

A megállapodás, amely a TriGranit Lanište d.o.o. és 6 nemzetközi bank konzorciuma között jött létre biztosítja a térség egyik legnagyobb és legmodernebb bevásárló- és szórakoztató központjának felépítését.

A 2010 végén megnyitó Arena Centar teljes beruházási értéke 244 millió euró. 

A 175 000 négyzetméter alapterületű fejlesztésen, az építkezés során 2 500 ember dolgozik, míg az átadás után 3 000 új munkahelyet teremt.

Az Arena Centar üzlethelyiségeinek többségének már bérlőre talált, köszönhetően a TriGranit olyan vezető nemzetközi és horvát cégekkel fennálló jó kapcsolatának, mint például a SPAR, illetve a Blitz Cinestar. A központban 10 nagyáruház, több mint 200 kereskedelmi egység, egy 10,000 négyzetméteres hypermarket, kávézók, éttermek és egy 9 termes multiplex mozi kap helyet. 

Az Arena Centar lesz Európa első olyan kereskedelmi és szórakoztató komplexuma, ahol a teljes körű akadálymentesítés megoldott, kielégítve a fogyatékkal élők igényeit.

A készülő üzletközpontról fotót ide kattintva talhat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva