Hírek

2009.07.22. 13:25

Állva reptetné az utasokat a Ryanair!

A Ryanair felmérése szerint az utasok kétharmada hajlandó lenne állva tölteni egy egy órás repülőutat, ha ez nem kerülne pénzbe. A cég az alternatív megoldás keresése mellett jelentősen csökkenti a londoni Stanstedről közlekedő járatai számát.

Fox News - Bloomberg - VG Online

A Ryanair tájékoztatása szerint 80 ezren töltenék állva az egyórás repülőutakat, ha az utazás nem kerülne pénzükbe. Vagyis a megkérdezettek háromnegyede lenne hajlandó elviselni a kellemetlenségeket. Féláron értékesített állóhelyek esetében az utasok 42 százaléka fogadná ez az ajánlatot. A cég a Boeinggel, valamint az amerikai és európai légügyi hatóságokkal tárgyal a terv megvalósításáról – jelenti a Fox News.

Emellett a fapados légitársaság a reptéri költségekre hivatkozva a nyári szezonhoz képest 40 százalékkal csökkenti a londoni Stansted reptérről bonyolított forgalmát. 10 járat megszűnik, 30 járaton pedig csökkentik a szolgáltatások számát.

Olvassa el, a cég vezére, Michael O’Leary nyilatkoztatát is

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva