Hírek

2009.07.24. 15:46

Budapesti lányé a nap balatoni dekoltázsa

A lassan már megszokott szombati lehűlés előtt tömve volt péntek délután a siófoki nagystrand. A tűző Nap elől kicsit árnyékba húzódva figyeltünk fel a nap dekoltázsára.

Sonline

Igazi strandidő – szokás mondani az igazi kánikulára, ami most jellemző, csak a hétvégenként, óraműpontossággal érkező hidegfrontot nehéz még megszokni. Az időjósok szombatra újabb, legalább 10 fokos lehűlésre számítanak, ezért aki tehette, az már pénteken kihasználta az alkalmat Siófokon. A nagystrandon a partközeli helyeken már a kora délutáni órákban alig volt hely. Az egyik árnyékosabb területen azonban megtaláltuk a nap dekoltázsát.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kollát-Lukács Ágnesé a nap balatoni dekoltázsa
[/caption]
Kollát-Lukács Ágnes barátnőivel érkezett Budapestről péntek délelőtt Siófokra egy kis felüdülést keresni a parton. A három barátnő azonban még este visszautazik a fővárosba. A barátnők rövid látogatás alatt azonban nem fecsérelték az értékes, strandolásra szánt időt, mert ahogy megérkeztek, egyből a partot célozták meg.



Ági huszonöt éves és felszolgálóként dolgozik Budapesten. Sajnos ideje ritkán engedi meg, hogy gyakrabban Siófokra jöjjön, de mint most, barátnőivel együtt, az idén még szeretnének eljönni a Balaton fővárosába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva