Hírek

2009.07.08. 12:35

Debreczeni: Fejvesztve menekülnek az MSZP tagjai

A közíró szerint az elmúlt hetekben riasztó képet mutatott a szocialista párt. Debreczeni József úgy fogalmazott: a szétvert, vezér nélkül maradt hadseregre hasonlít az MSZP, amelynek tagjai fejvesztve menekülnek.

Népszava

Debreczeni József a Népszavában megjelenő írásában leszögezi: a harctéren a politikában a legrosszabb, amit az MSZP most tesz, főleg egy "mindenre elszánt, bosszúszomjas ellenséggel" szemben. A közíró szerint csak kötelékben harcolva van esély, aki maga próbálja menteni a bőrét, azt lekaszabolják.

Mint írja, riasztó és szánalmas  a fiatalok puccsszerű nyomulása és a "gyurcsánytalanítás verbális ámokfutásának ismétlődése. Debreczeni szerint a hétvégi kongresszuson az MSZP ismét rendezte sorait, de az is világos, hogy a pártnak továbbra sincs vezetője. Lendvai Ildikó kongresszusi fellépése azt mutatja, hogy – legalábbis átmenetileg – átveszi a párt vezetését.

A cikk folytatása, valamint a témával kapcsolatos háttér és további információk a Világgazdaság Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva