Hírek

2009.07.27. 09:25

Draskovics tagadja, hogy bizonyítékot hamisított volna

Draskovcs Tibor rendészeti miniszternek fogalma sincs arról, hogy mi látható azon az összevágott felvételen, amit pénteken állítólagos terroristák tesztrobbantásaként mutatott be – írja a hirtv.hu.

hirtv.hu/ATV.hu

Draskovics Tibor az ATV vasárnap esti műsorában elismerte, hogy a rendőrség csak feltételezi a kapcsolatot a robbantás elkövetői és a Magyarok Nyilai között. Szakértők vizsgálják, hogy azonos-e a most bemutatott videó és a két évvel ezelőtt bemutatott bonyhádi robbantás amatőr képsora, amikor öt fiatal szórakozásból robbantott egy elhagyatott területen.

A miniszter szerint: neki nem is kell tudnia, mi van a felvételen, a vizsgálat után a szakértők előállnak a bizonyítékokkal, már ha vannak. Állítja: a Magyarok Nyilaival összefüggésben előzetesben lévő férfi gépén, amelyen a felvételt találták, még sok más dolog is van az általa terroristáknak nevezett személyekkel kapcsolatban.

Az ügy további részleteiről ITT olvashat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva