Hírek

2009.07.07. 16:36

Ezeken a meccseken játszik zárt kapuk mögött az UTE

Az MLSZ fellebbviteli bizottságának keddi ülése után eldőlt, hogy a Soproni Liga 2009-2010-es idényének elején, egészen pontosan a második fordulóban a Kecskeméti TE-Ereco, a negyedikben a Lombard Pápa és a hatodikban a Szombathelyi Haladás elleni mérkőzését nézők nélkül, zárt kapuk mögött kell játszania az Újpest együttesének a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban - írja az MLSZ.hu.

MLSZ.hu

A 2008-2009-es pontvadászat május 30-i utolsó fordulójában rendezett Újpest-Fehérvár találkozó után történtek miatt sújtotta a szövetség fegyelmi bizottsága 2 mérkőzés zárt kapuk mögötti rendezésének büntetésével, plusz 1 millió forintos pénzbírsággal. Az Újpest fellebbezett, ám a fellebbviteli testület megalapozottnak találta és helybenhagyta az ítéletet - írja a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

Tekintettel arra, hogy az Újpestnek már volt egy korábbi, augusztus 31-ig felfüggesztett büntetése - a DVTK elleni bajnoki meccsén történtek miatt -, az induló szezon első három meccsét üres lelátók előtt játssza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva