Hírek

2009.07.17. 20:13

Fonyódon tombol az erotika, s a lányok mindent megmutatnak

Lógó brét nehéz felállítani a színpadon, főleg ha a tulajdonos először próbálkozik nagyközönség előtt azzal, hogy végigcsináljon egy átlagos menetet kedvesével. A fonyódi erotika expón nem maradtak el a beszólások; első napon a kevesek közül sokaknak megjött a hangja.

Sonline

Pénteken nyitotta meg kapuit Fonyódon, a városi sportcsarnokban az első Balatoni Erotika Expó. A szervezők bajban voltak a kezdés időpontjának megválasztásával, mert a Balaton egészen másként működik, mint egy nagyváros. A kánikulának leginkább a strandon szokás ezen a környéken örülni, így aztán meglehetősen kevesen voltak kíváncsiak a délután négy órás kezdésre. Igaz, mire besötétedett, csoportokban érkeztek a különleges eseményre a vendégek.

Fonyódon debütált első élőszínpados pornójával Brad Russel, aki egyébként hét évet lenyomott egy banknál is korábban, de mint mondta, exhibicionista alkat, ezért váltott szakmát. Az egyik forgatáson ismerte meg párját Suzanna-t, akivel együtt léptek fel a fonyódi deszkákra. Végül is sikerrel, kivéve talán azt az izgalmat, amit a debütálás lohasztó hatása jelenthetett. Sokat nem is pazarolnánk erre, de Suzanna-nak tízperces meló volt harci kedvre edzeni barátját (a na végre, a legenyhébb beszólás volt a nézőtéren).



Russel végül is a végére ért a dolognak, de Suzanna nem, legalábbis nem igaziból. Persze megtudtuk, ő nézősereg előtt és filmezés közben sem képes ilyesmire. Brad szerint a nézőket azért érdeklik az ilyen élő „pornószínházi” jelenetek, mert izgatja őket mások látványa és képzelgésükben valószínűleg bennük van valahol, félve, elrejtve a magamutogatás, amit ők egyszerűen munkának tekintenek.

A teljes bejegyzésért és az erotikus fotókért klikk ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva