Hírek

2009.07.17. 16:29

Frissítő női meztelenség a fényorgia előtt

Nem járunk nudista strandra, ezért volt szokatlan a látvány. A meztelenség. Úgy vonult keresztül a klubon péntek délben a félmeztelen magas nő, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy mindenkivel megosztja testének fedetlen szépségét. Biztosan meleg volt a bikiniben, de a fürdőruha alsó része fennmaradt. Tulajdonképpen megértjük.

Sonline

Azért jó visszatérni régebben látogatott helyekre Siófokon, mert olyan érzés foghatja el az embert, hogy talán részese lehet az évszakkal a változásoknak. Így, első balatoni lángosunk után újra sült kelt tészta minőségi tesztelését keresve a vasúti átjáró tövében megnyugvással állapítottuk meg: azért mert kicsit többen lettek – szezonközép – nem lett drágább a sajtos tejfölös. A kissé morbidnak tetsző fogyasztás közben, lévén dübörgő vonatok és MÁV-szag terjedelmes felhőzete igyekezték elrontani az étvágyat, figyeltük fel egy a helyi forgalmi specialitásra a félóra alatt. A tilos jelzést a gyalogosok csak életveszély esetén veszik komolyan, és az autósok türelmessége is hagy némi kívánnivalót, ha várakozásról van szó.



Az ominózus vasúti átjáróban gyakorlatilag a mindig, minden erősítést elbíró siófoki rendőrkapitányság teljes évi költségvetése összejöhetne szabálysértési bírságokból két hét alatt. A részletek homályát kerülve legyen annyi elég: hogy a Balaton jellegzetes illatát megérezve a közlekedők elveszítik az eszüket. A gyalogosok és biciklisek átslisszolnak leengedett sorompó mellett, a feltorlódott kocsisorban légkondiban feszengő turisták úgy hajtanak a vasúti sínekre akkor is, ha biztosan meg kell keresztbe állniuk a kötött pályán, mintha soha nem hallottak volna közlekedési balesetekről. Aztán persze nyomják a dudát, pedig a KRESZ szerint is ők voltak a hülyék, de ez, ha már nyaralásról van szó, senkit sem érdekel.

A bejegyzés itt folytatódik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva