Hírek

2009.07.01. 07:28

Gusztos nem lesz SZDSZ elnök

Nem vállalhatom, nem vállalom az elnökjelöltséget az SZDSZ július 12-i küldöttgyűlésén - jelentette be blogjában Gusztos Péter szerda kora reggel.

MTI - Hírszerző

A politikus döntését azzal indokolta, hogy az elmúlt héten kiderült: a megfogalmazott politikai, személyi, szervezeti feltételeinek teljesülésére "nyilvánvalóan nincs esély".

Gusztos Péter múlt csütörtökön, ugyancsak a blogjában jelentette be, hogy "szigorú feltételek maradéktalan teljesülése esetén" vállalná az SZDSZ elnöki tisztségét. Akkor arról írt, hogy a pártnak teljes politikai, személyi és szervezeti megújulásra van szüksége - írja a Hírszerző az MTI alapján.

"Minden körülményt mérlegelve, komoly megfontolás után arra a döntésre jutottam továbbá, hogy a tisztújításon más tisztségért sem indulok, jelen helyzetben az újonnan megválasztott ügyvivői testületnek sem szeretnék tagja lenni" - olvasható a blogban.

Gusztos Péter döntésének indoklását itt olvashatja el

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva