Hírek

2009.07.25. 17:48

Harcsa Veronika szeme túlragyog minden csillagon

Harcsa Veronikát negyven férfi kíséri, de az énekesnő szerint a fiúkon lesz a hangsúly. Siófokon rockerhad igazítja útba az autósokat, mielőtt valaki eltévedten, mérgesen kiszállva elrúgna egy követ a part irányába.

Vízisikló

Az Edda életműve előtt tiszteleg szombat este a siófoki Coke Clubon a magyar könnyűzene krémje. Az MTV Icon sorozatában a tavalyi koncerteket is számolva hatodik alkalommal, az idén egyébként utoljára lesz látható és hallható a megismételhetetlen koncert, ahol most Magyarország kultikus rockbandájának dalai szólalnak meg tizenhárom formáció feldolgozásában.

A kora délutáni két színpados beállást kicsit zavarta csak a kifejezetten agresszív szél, ami a Coke Club homokjából mini sivatagot csinált újra és újra. A homokszemcsék percek alatt egy átutazó karaván zenés pihenőhelyévé alakította a területet, de a zenészek ennek ellenére a próbán sem kímélték hangszereiket, jóllehet a mikrofonokba és a gitárok hangszedői közé bármekkora takarítási kedvvel is pucolták azokat egy-egy beállás után, folyamatosan ragadós koszlepellel kellett szembesülniük.

Az este talán legkülönlegesebb előadását Harcsa Veronika jegyzi, aki a Honvéd Férfikar negyven énekesével együtt lép színpadra. Veronika nélkül gyakorlatilag már nincs is Icon koncert Magyarországon, hiszen az énekesnő most már harmadszor tiszteleg hangjával különböző előadók előtt. Vele csak Lovasi András tartja a lépést, hiszen mindketten három-három alakalommal léptek fel ikonikus körülmények között Siófokon. Lovasi András az LGT a Tankcsapda és Demjén Ferenc tisztelgett, amelyekből a tankos és a Demjén-életmű előtti főhajtáson Harcsa Veronika is részt vett.  

Folytatás itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva