Hírek

2009.07.12. 14:37

Ilyen egy apeh dolgozó dekoltázsa - fotó

Napsütéses időben nincs is olyan nehéz dolgunk – gondolhatnák egyesek, de napfürdőzők között nehéz megtalálni a legszebbet. A választék nagy, így a kiválasztás és gyors zsűrizés emészti fel az energiákat. Ismét a legszebb balatoni dekoltázst kerestük, megint sikerrel.

Vízisikló

A Coke Club strandján egymást érték a törölközők, de egy vidám hölgytársaság kilógott a szimpla punnyadók köréből. A mosolygós lányok között megtaláltuk az igazit.



Tarkó Anett barátaival érkezett Siófokra Szegedről, bár a többiek már csütörtökön leléptek a Tisza-parti városból, ő csak pénteken tudott elindulni munka után. A 21 éves lány az Apeh-nál dolgozik, és iratrendezéssel foglalkozik.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Tarkó Anett
[/caption]

A siófoki kiruccanás sajnos csak vasárnapig tart a lányoknak, de a hétvége alatt igyekeztek kihasználni minden szórakozási lehetőséget a Balaton fővárosában. Anettnek kissé hideg volt 21,5 fokos víz, ezért sajnálta, hogy nem csobbanhatott annyit, amennyit tervezett első Coke Clubos pihenése alatt, de azt mondta, a nyáron még biztosan eljön Siófokra, hátha akkor több szerencséje lesz a hőmérséklettel is.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Tarkó Anett
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva