Hírek

2009.07.15. 17:21

Íme a női kézisek VB-csoportja!

Kisorsolták az idei női kínai kézilabda-bajnokság csoportjait: a selejtezőben a szlovákokat kiverő magyar csapatot a harmadik kalapból húzták ki, ellenfelei az olimpiai bajnok Norvégia, valamint Románia, Japán, Tunézia és Chile lesznek.

NSO

A bajnokságon az A csoport pályázik a legnagyobb eséllyel a "halálcsoport" címre: Németország, Franciaország, Svédország és Dánia küzd Kongóval és Brazíliával - számol be a Nemzeti Sport. A B-csoportban orosz–ukrán keleti derbi lesz, a D-ben a spanyolok nem biztos, hogy örülnek a dél-koreaiak és a házigazda kínaiak társaságának.

A csoportokból a középdöntőbe az első három helyezett jut tovább (a pontokat magukkal viszik), a tizenkét csapatot két hatos csoportra bontják. Innen az első két-két válogatott jut tovább az elődöntőbe. Továbbjutása esetén a középdöntőben a magyar válogatott a spanyolok vezette csoportból kap ellenfelet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva