Hírek

2009.07.01. 07:55

Kié lesz a Vasas focicsapata? Csütörtök estig kiderül

Új befektető kezébe kerülhet a Vasas labdarúgócsapata: az egyesület elnöksége kedden elfogadta az együttest működtető gazdasági társaság értékesítéséről szóló adásvételi tervezetet.

MTI

Erről a klub honlapja számolt be. Az elnökség azzal a kitétellel adott engedélyt az ügyvezetésnek a megállapodás megkötésére, hogy a szerződést legkésőbb csütörtök 18 óráig a feleknek alá kell írnia.

A Népszabadság keddi számában arról számolt be, hogy a befektető egy magyar-osztrák cég lehet, amely mögött egy orosz pénzügyi csoport áll.

Az elnökség arról is döntött, hogy amennyiben a megjelölt határidőig nem történik meg az aláírás, valamint az első vételárrészlet kifizetése a vevő részéről, úgy felhatalmazza az ügyvezetést, hogy a 2009/10-es szezont a Vasas Sport Club az általa korábban meghirdetett tulajdonosi program keretében hivatalosan indítsa el.

Egy másik napirendi pont keretében az elnökség egyhangúlag támogatta, hogy Vasas a Budapest Stars jégkorongcsapatával egyéves próbaidőre szóló együttműködést kössön. Egyben megkérte az ügyvezetést, hogy a Budapest Stars vezetőivel az együttműködési megállapodás részleteit dolgozza ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva