Hírek

2009.07.18. 14:25

Kijózanít a hajnali részegségből a balatoni hullámverés

Az ország legnagyobb természetes medencéjében készülődik a mega Cinetrip, a forróságba csak az évszázad szele zavarhat be, amit az időjósok prognosztizáltak a Balaton déli partjára. Ennek ellenére a buli elkezdődött, egyelőre elég lightos a cucc.

Sonline

A Coke Club homokjából hirtelen, gomba módra nőttek a hang és fénytornyok, a reggeli próbálgatásból kitűnt: a technikáé lesz a főszerep szombaton. Tíz órakor még utálunk izzadtságban fürödni, pedig ez a sors várt mindenkire, aki a reggeli után az utcára merészkedett, ezért ismét megmártóztunk szeretve tisztelt tengerünkben. A víz, bár semmit nem hűlt tegnap óta, elsőre meglehetősnek borzongatónak tűnt, de az első – szabályos, egészséget védő – hirtelen mozdulatokat kerülő gyakorlatok után hamar bemerészkedtünk a 26 fokos hullámokba. Nem szeretnénk cizellálni, de egyszerűen fantasztikus érzés a tiszta Balatonban kiélvezni az ébredés utáni perceket. A beígért, viharos erejű szél még messze nincs itt, de az előlöketek már jeleznek valamit a változásból. A homokot locsolni kell, hogy a strandolok ne nézzenek ki sivatagi bevetésről visszatért idegenlégiósnak, ebben a helyzetben kap új használatbeli jelentést a napszemüveg. Szem nem maradhat szárazon.



A gumimatracos elgondoláshoz persze már nem alkalmas a frissnek nem, sokkal inkább sivataginak mondható fuvallat által gerjesztett hullámzás. Tessék vigyázni, mert akárhogy is, de a Balaton veszélyes üzem, és felesleges figyelmetlenségből nem muszáj bekerülni a vízi mentők statisztikájába. A leégés terén számunkra új technikát sajátítottunk el krémezésben profi lányok megfigyelésének köszönhetően. Eddig csak 0.8-as júzereknek számítottunk ezen a téren, de most feljebb léptünk pár kiadással. A naptejet pontokban, inkább terjedelmes korongokban kell egyenletes távolságokba kinyomni a testre, aztán erőteljes mozdulatokkal, minden bőrnégyzetcentit érintve muszáj egyenletesen elkenni. Maszatolás tilos. Az így kapott páncél – faktortól függően – megfelelő védelmet adhat, de a legjobb, ha a déli órákban árnyékba húzódunk. A fák alatt olvasgató, szunyókáló embersokaság láttán, ez utóbbi az ésszerű megoldás, bár vannak kivételes esetek.

A bejegyzés itt folytatódik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva