Hírek

2009.07.19. 17:47

Latin szeretők az emeleten: csípő nem marad szárazon

Május óta megváltozott valami Siófok éjszakai életében, kinyitott az első olyan szórakozóhely, ahol nem kell üvöltő zene mellett annyi alkoholt vedelni, hogy elviselhetőnek érezzük a nyomasztó bulizási kényszert. Táncolni viszont nem árt, bár figyelni is öröm, ha a bátorsághiány és a csípőízület szerényen a székben marasztalja az embert. De akkor altest legyen az ülepén, amelyik kibírja egy helyben!

Sonline

Csak jót hallottunk a helyről. Először csak annyit: rengeteg szép nőt látni izgalmas helyzetekben, aztán, hogy a szórakozás múlandó óráiban meg lehet tanulni salsázni, és közben frenetikus a hangulat. Nem hagyhattuk ki, megnéztük, milyen a latin szeretők élete Siófokon.

A hajóállomástól nem messze, gyakorlatilag a kikötő első épületének emeletén nyílt meg Siófok első salsa klubja májusban, a Cubanita Latin Dance Club azóta számos barátot és lelkes táncost szerzett magának.



Este fél kilenc körül értünk oda, amikor egy középhaladó csoport oktatása zajlott éppen a kellemesen nyitott és megfelelően titokzatos helyiség közepén. Mint kiderült, ebben az időpontban minden szombaton fejleszthetik tovább magukat a hirtelen salsa-szerelembe esett táncosok. Mire körülnézhettünk, és elcsodálkozva hagytunk fel a táncóra követésével, mert a második mondtatnál elvesztettük a lépések fonalát, a csoport már másfél órája gyakorolta az új figurákat. A klub szíve és lelke Hegyi Károly, akit a csoportos oktatás munkájában Illyés Krisztina segíti. Két évvel ezelőtt tanulták meg az első salsalépéseket Budapesten, majd hosszú ingázásos tanulás után döntöttek úgy: meghonosítják Siófokon is a vérforralás latin mesterségét.

A bejegyzés folytatásáért és a képekért klikkelj ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva