Hírek

2009.07.08. 11:52

Már az interneten a legújabb Hollywood-i szupermozi!

A hírek szerint újabb hollywoodi produkció, a Val Kilmer és Sharon Stone főszereplésével készült Streets of Blood szivárgott ki bemutatója előtt az internetre.

Hamisitásellen.hu

Elképzelhető, hogy a kalózkópia felbukkanása miatt elmarad a film mozibemutatója - írja a hamisitasellen.hu. Újabb hollywoodi produkció kalózkópiája került fel hetekkel a bemutató előtt az internetre. A Val Kilmer, Sharon Stone és 50 Cent nevével fémjelzett Streets of Blood című alkotást hivatalosan július 13-án kezdenék el vetíteni az amerikai mozikban, de a film kiszivárgott kópiája már napok óta terjed az internetes fájlcserélő oldalakon.

A TorrentFreak beszámolója szerint a kalózfilmet több mint félmillió alkalommal töltötték le eddig a BitTorrenten keresztül, amellyel a film rögtön a fájlmegosztó heti letöltési "sikerlistájának" harmadik helyére került.

Mivel a készítők alig két héttel a premier után tervezték forgalomba hozni a film DVD kiadását, elképzelhető, hogy a kiszivárgás hatására nem fogják az alkotást a mozikban is bemutatni.

A cikk folytatása, valamint a témával kapcsolatos háttér és további információk a Világgazdaság Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva