Hírek

2009.07.31. 16:31

Nagycenki lányé a nap balatoni dekoltázsa

A délelőtti borongósabb időjárás igazi kánikulává alakult a Balatonon. A strandolók már péntek kora délután ellepték a partot. A siófoki nagystrandon megtaláltuk a nap dekoltázsát.

Sonline

Talán a második olyan hétvégét éljük meg a Balatonnál, hogy mindenféle időjárás-előrejelzést figyelembe véve is elmondhatjuk: igazi nyár van. A kisebb mértékű felhősödés ugyan olykor zavaró lehet, de ha hihetünk az időjósoknak, akkor jövő hét közepéig kitart a kánikula.
Ennek főként persze azok a vendéglátósok örülnek, akiknek csúnyán áthúzta számításait változékonyság.
És persze mi is, hiszen csak nyitott szemmel kell járnunk, és nem kell embereket keresgélnünk a strandon ahhoz, hogy megtaláljuk a nap balatoni dekoltázsát.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A nap dekoltázsa - Ponák Klaudia
[/caption]
Ponák Klaudia családjával érkezett egy kis pihenésre Nagycenkről a Balatonhoz. Klaudia elmondta, hogy bár Balatonfenyvesen van nyaralójuk pénteken úgy döntöttek, egy kicsit körülnéznek a siófoki parton.



Klaudia 18 éves, és az idén érettségizett. A lány örömmel mondta el, hogy a nyári vakáció után főiskolásként folytatja szeptembertől tanulmányait Szombathelyen, ahová kommunikáció-médiatudomány szakra vették fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva