Hírek

2009.07.28. 18:36

Tragikus fürdőzés Siófokon: meghalt a négyéves kisfiú

Meghalt az a kisfiú, aki még múlt vasárnap esett be a siófoki Galerius fürdő élménymedencéjébe. A négyéves taksonyi kisgyerek július 19-én délután nagyanyjával és két felnőtt rokonával érkezett a fürdőbe.A kisfiúra a medence térben a nagymama vigyázott, sajnos nem eléggé.

Sonline

Perjési Sándor, a Galerius fürdő vezetője a Sonline.hu-nak elmondta: a nagymama állítása szerint csak néhány pillanatra nem figyelt oda a kisfiúra a gyermekmedencénél, a gyerek valószínűleg ez idő alatt indult a 1,2 méter mély élményfürdő felé.



A kisgyerekre az egyik vendég talált rá a medence dél-nyugati sarkában, akkor már a víz alatt lebegett. – Az uszodamester ezután elkezdte az újraélesztést, perceken belül pedig a mentők is megérkeztek. 45 perc újraélesztés után akkor sikerült stabilizálni a kisfiút – emlékezett vissza a tragikus eseményekre a fürdővezető, aki mint mondta: senki sem tudja, hogy mennyi ideig lehetett a gyerek a víz alatt.

A kisfiút mentőhelikopter szállította a veszprémi kórház gyermek intenzív osztályára, életét azonban nem tudták megmenteni, július 24-én meghalt.

További részletek ITT!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva