Hírek

2009.08.17. 17:47

Balzsay jó meccset és győzelmet vár

Balzsay Károly arra számít, hogy szombaton jó meccset vív német kihívójával, Robert Stieglitz-cel Budapesten, és hazai környezetben, a Syma Csarnokban megvédi a Boksz Világszervezetnél (WBO) őrzött nagyközépsúlyú vb-övét.

mti

Erről a magyar öklöző a hétfői sajtótájékoztatón beszélt, hangoztatva: fantasztikusan jó érzés számára, hogy második  címmérkőzését Magyarországon vívhatja.

"Már két hete nagyon erős jöhetnékem volt Hamburgból. Bízom  benne, hogy a lelkesedésem töretlen marad, s a szombati bokszest  főmeccsén jó bunyóval, jó mérkőzésen tudok majd győzni" -  fogalmazott a német profi istálló, az Universum magyar világbajnoka,  aki mondandója lényegét később németül is megismételte.

 

Ellenfeléről elismerően nyilatkozott, s azt mondta, régóta ismeri, nagyon erős, irammenő bokszoló Stieglitz, aki ellen azonban úgy megy a kötelek közé, hogy eredményes lesz, mert idehaza különösen ki akar tenni magáért.

Riválisa úgy fogalmazott, hogy tudja, ő az esélytelenebb, ám szeretné megnehezíteni Balzsay dolgát.

"Természetesen hazai pályán ő az esélyesebb, nagyon jó ökölvívó, de van hátránya is annak, hogy Budapesten bokszolunk, mivel így Balzsay felelőssége nagyobb" - így Stieglitz.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva