Hírek

2009.08.13. 14:10

Beckham januártól ismét az AC Milanban futballozhat - lapértesülés

David Beckham olasz lapértesülés szerint januártól újfent az AC Milan labdarúgója lesz.

MTI

 A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy bár két angol csapat, az FC Chelsea és a Tottenham is törekedett az Amerikában légióskodó angol válogatott középpályás megszerzésére, a 34 éves Beckham ismét a milánói együttest választotta, amelynek színeiben - a Los Angeles Galaxy kölcsönfocistájaként - ez év elejétől egészen május végéig az olasz bajnokságban futballozott.

A sportújság Beckham képviselőjét, Simon Oliveirát idézte csütörtökön, aki ezt nyilatkozta: "A Milan akarja Davidet egy rövid időszakra januártól, és már meg is kezdődtek a tárgyalások a Los Angeles Galaxyvel a megállapodás feltételeiről. Nyilvánvaló, hogy Davidnek egy magas színvonalú európai bajnokságra van szüksége, hogy ott lehessen a dél-afrikai világbajnokságon, s a Milan kinyilvánította érdekeltségét."

Az olasz lap megjegyzése szerint az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani baráti körben Beckham visszajövetelét illetően egyértelműen úgy fogalmazott, hogy "az angol érkezése biztos".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva