Hírek

2009.08.31. 15:30

Berényiék lenyomják a portugálokat is? Nem lesz élő közvetítés

A szombati, svédek elleni meccs időben kerül a képernyőre, de a jövő szerdai találkozóval gondok vannak, ugyanis az RTL Klub szerint az MLSZ az időpont megválasztásakor nem vette figyelembe kérésüket – írja az origo.hu.

origo.hu

Probléma van a szerdai találkozóval, ugyanis a Magyarország-Portugália kezdési időpontja 20:45, de a műsorújságokban előtte van még a Fókusz, a Barátok közt is, a meccs pedig 21:30-as kezdéssel szerepel - írja az origo.hu.

Úgy tűnik, hogy a napi szappanopera mintegy kétmilliós bázisa fontosabb az RTL Klubnak, mint a futball. Serényi Péter, az MLSZ szóvivője a portálnak megerősítette: a mérkőzés 20:45-kor biztosan elkezdődik, attól függetlenül, hogy mikor kerül képernyőre.

Rényi Ádám a csatorna kommunikációs igazgatója elmondta: hosszú évek óta állnak kapcsolatban az MLSZ-szel, mindig is korrekt volt az együttműködésük, soha eddig nem volt probléma a válogatott mérkőzéseinek közvetítési időpontja. Éppen ezért találják meglepőnek, hogy a szövetség ezúttal nem, hogy nem vette figyelembe, hanem kifejezetten az ezzel kapcsolatos kérésük és több időpontjavaslatuk ellenére döntöttek olyan időpont mellett, amely egyébként a mérkőzést szintén közvetítő portugál csatornának sem ideális.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva