Hírek

2009.08.06. 13:43

Ilyen még nem volt! A világ legjobb K-1-esei Budapesten

Augusztus 29-én a Papp László Sportarénában a K-1 világ legjobbjai a magyar harcosokkal mérkőznek az It's Showtime holland küzdősport-cirkusz szervezésében - írja az origo.hu

origo.hu

A főmérkőzést a magyar Karacs Attila vívja a K-1 korábbi Európa-bajnoka, Björn Bregy ellen. Hasonlóan nagyszabású eseményre korábban még nem volt példa a sportág hazai történetében. A gála másik húzóneve Melvin Manhoef. A holland bombázó exkluzív arca az It''s Showtime-nak és a K-1-nek is. A világhírű 85 kg-os harcos apróbb termete ellenére gyors KO győzelemmel intézte el Ruslan Karaevet és a kiüthetetlennek hitt Mark Huntot is - most egy hasonló alkatú magyar versenyzővel kell szembenéznie.

Rácz Dénes hazai körülmények között ugyanabban a cipőben jár, mint Mehoef. Itthon már nem volt kihívás számára a saját súlycsoportja, ezért 2008-ban a nehézfiúk mezőnyét maga mögött tudva lett K-1 Rules bajnok, a döntőben Török Dánielt legyőzve. Most a világ legjobbja ellen mérkőzik, és abszolút nem tart a kihívástól a Békéscsabán Álomhozóként is emlegetett harcos.

A gálán még ringbe lép az örmény K-1 MAX-sztár Gago Drago is, valamint a Mikes Gym büszkesége, Murthell Grounhart. A legnagyobb 70 kg-os nevek szintén magyar harcosok ellen mérkőznek, Szűcs Barna és Tóth István lesznek a MAX-nagymenők kihívói. A rendezvényre már több mint két ezer jegy elkelt, ami már most garancia arra, hogy telített lelátók és kiváló hangulat lesz a Sportarénában

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva