Hírek

2009.08.25. 07:37

Katona Bélát ültetné az MSZP Szili helyére

Katona Bélát javasolta a házelnöki posztra az MSZP országos elnöksége - áll a párt szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményében

VG Online

Lendvai Ildikó az elnökség nevében arra kéri a házvezetés szocialista tagjait és az MSZP képviselőcsoportját, adjanak meg minden segítséget ahhoz, hogy az új házelnök a többi frakcióval együttműködve sikerrel folytathassa tovább elődje konszenzusteremtő törekvéseit.

Az elnökség a szocialista párt nevében köszönetet mondott a leköszönő Szili Katalin házelnöki munkájáért. "Szili Katalin a demokratikusan megválasztott magyar parlament eddigi történetében a leghosszabb ideig, és a legnehezebb körülmények között töltötte be a posztot" - áll a közleményben.

Az elnökség kiemelte, hogy Szili belpolitikai konfliktusok ellenére sikerrel végezte munkáját, amelyet mindvégig a konszenzus-teremtés szándéka, az integráció igénye vezetett.

Az MSZP a továbbiakban számít arra, hogy a leköszönő házelnök a jövőben minden energiáját, megszerzett tekintélyét és népszerűségét a baloldal és a Magyar Szocialista Párt megerősítése és választási sikerei érdekében veti latba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva