Hírek

2009.08.01. 12:35

Kirúgottak balatoni balladája

Nem sokkal éjfél után beköszönt az augusztus. Akárhogy is nézzük, a nyár kétharmada elillant, mint szüzesség a nászéjszakán. De azért még maradt pár hét öröm, s ha szerencsénk van, akkor ebben a hónapban végig jó idő lesz.

Sonline

Augusztus igazi fesztiválhónap, és ez különösen érvényes a Balaton-parti településekre. Ilyenkor megy el a legtöbb ember szabadságra, ezért a programkínálat meglehetősen gazdag. Alig győzzük kapkodni a fejünk, hova is kellene, lehetne elmenni.

Fonyódon szombaton fejeződik be a Nyári fesztivál, amit vasárnap a már hagyományos hadijátékok zárnak a Fácános palánkvárban. Balatonlellén pénteken kezdődött el a szintén elmaradhatatlan Lellei Borhét rendezvénysorozat, ami egészen augusztus kilencedikéig tart.



Siófokon sem maradunk felejthetetlen program nélkül augusztus első hétvégéjén. A Coke Clubon a hatalmas népszerűségnek örvendő Beugrót láthatjuk este kilenc órától. A televízióból jól ismert improvizációs színészi este játékban ezúttal természetesen a Balaton lesz a téma, legalábbis a Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző és Novák Péter alkotta ötös fogat valami ilyesmi ígéretet tett a szervezőknél.

A bejegyzés itt folytatódik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva