Hírek

2009.08.06. 11:32

Loki - Következő körben már a BL a tét

Szerda este a Debrecen hazai pályán is legyőzte a Levadia Tallinnt a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőfordulójában. A következő körben már a BL a tét Herczeg András együttese számára, a szakvezető azonban egyelőre nem akar ezzel foglalkozni - írja az origo.hu.

origo.hu

"Idegesebben játszottunk, mint kellett volna, de nem volt még a csapat soha ilyen lehetőség előtt. Nyilván mindenki gondol arra, hogy a BL-ben is tudnánk indulni, de azért az már egy nagyobb falat lesz" - nyilatkozta Dombi Tibor az [origo]-nak.

"Titkos álmaink és vágyaink valósultak meg ezzel" - kezdte értékelését Herczeg András. A kérdésre, igaz-e a Debrecenre is, hogy evés közben jön meg az étvágy, a klubmenedzser így felelt: "Hagyjuk az étvágyat, most még emésszük ezt a mérkőzést." A Debrecen a továbbjutásával már 2,1 millió eurót (több mint 500 millió forintot) keresett, ennyi jár azoknak a csapatoknak, amelyek nem jutnak a negyedik körből a BL csoportküzdelmeibe. Ehhez jön majd az Európa Liga főtábláján való szereplésért járó pénz. A BL-csoportkör elérése esetén minimum 7,1 millió euróval (1,9 milliárd forint) számolhat az egyesület.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva