Hírek

2009.08.21. 19:58

Retrószerelem a Szent Miklóson, Kormorántól Michael Jacksonig

Baj van a balatoni diszkóhajóval: mire tetőfokára hágna a hangulat, kiköt és le kell szállni róla.

Vízisikló

Két óra retródiszkó, kevés híján kétezerért - ki-ki döntse el, sok-e, vagy kevés, mi mindenesetre a nyár egyik legzsúfoltabb diszkóhajójára nyomakodtunk fel. De szó szerint ám, még le is szólt egy matrózruhás a kapitányi hídról: – Ne tolakodjanak annyira, mindenki föl fog férni! 
Szép is lett volna, ha bárki is lemarad: a Balatoni Hajózási Zrt. flottájának legnagyobbika, a Szent Miklós alakult át diszkóhajóvá, s futott ki a siófoki kikötőből este kilenckor (23-án, vasárnap indul az utolsó, igyekezzen, aki még idén föl akar férni, de sajnos ez is jelzi: vége a főszezonnak...).

S ha már retró: valaha a mára már partra került Beloiannisz vitte a vízre a táncolni vágyókat, de akkoriban még élőzenével, olyanokkal, mint az Apostol, vagy az Expressz együttes, különösen utóbbi nyilván semmit sem mond már a mai ifjúságnak. Márpedig, retródiszkó ide, vagy oda, túlsúlyban volt a fiatalság a Szent Miklóson, hiába, közülük sem mindegyik a tuctuczenéért rajong.

Folytatás itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva