Hírek

2009.08.27. 17:59

Robben elutazott a Bayernhez

A spanyol közszolgálati rádió értesülései szerint csütörtökön Münchenbe utazott Arjen Robben, a Real Madrid labdarúgócsapatának holland válogatott szélsője.

MTI

Az RNE úgy tudja: a futballista orvosi vizsgálaton vesz részt, s elképzelhető, hogy megállapodik a Bayern vezetőségével,  sőt, akár már a szerződését is aláírhatja. A 25 esztendős Robbent az  előzetes becslések szerint nagyságrendileg 25 millió euróért adhatja  el a spanyol sztárcsapat.

"Nem szeretnék elmenni Madridból, de a klub azt akarja, hogy  távozzak" - nyilatkozta elutazása előtt Robben a Cadena SER  rádiónak. "Elsősorban arra kell figyelnem, hogy bármelyik  egyesülethez tartozom is, minél többet játszhassak, és a pályán  mutathassam meg, mit is tudok valójában."

Spanyol és angol lapok csütörtökön arról számoltak be, hogy a  Manchester United és az FC Liverpool is szeretné megvásárolni a  holland játékost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva