Hírek

2009.08.07. 14:53

Sisa: Nem vallottunk szégyent

Sisa Tibor, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint tanítványai nem vallottak szégyent a török Fenerbahce elleni csütörtöki Európa Liga-selejtező visszavágóján, amely 1-1-es döntetlennel végződött, összesítésben pedig 6-2-vel mentek tovább az isztambuliak.

MTI

"Jó néhány játékosom hiányzott, de úgy gondolom, hogy a helyükre beugró futballisták jól helyt álltak - nyilatkozta a találkozót követő sajtótájékoztatón a szakember.

A vendégek a brazil André Santos révén szereztek vezetést a Bozsik Stadionban zárt kapuk mögött lejátszott összecsapáson, ám a 32. percben Da Silva kiállítása miatt emberhátrányba kerültek. A magyar kupagyőztes a folytatásban számos lehetőséget kidolgozott, de ezek közül csak egyet tudott értékesíteni, Fritz Attila révén.

A Honvéd búcsújával jelenleg nincs magyar csapat a második számú európai kupasorozatban. A Bajnokok Ligája-selejtezőjében szereplő Debrecen az El-főtábláján folytathatja, ha alulmarad a BL-selejtező negyedik fordulójában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva