Hírek

2009.08.18. 16:26

Sólyom és a Fidesz-vezérkar a népszerűségi lista élén

A Medián augusztus 7-e és 11-e között készítette el legfrissebb felmérését. Bajnai népszerűsége csökkent, bár azt többen gondolják, hogy kitölti mandátumát. Sólyom László a legnépszerűbb.

HVG.hu

Augusztus közepére a politika egyre inkább kikerült a választók érdeklődésének a homlokteréből: 38-ról 33 százalékra csökkent azoknak az aránya, akiket legalább többé-kevésbé érdekel a politika, csökkent a részvételi hajlandóság és a júliusi 26-ról 30 százalékra növekedett a „bizonytalanok” aránya - ismertette a Medián felmérését a hvg.hu.

A változásnak egyik nagyobb párt sem volt vesztese vagy nyertese: a választani tudó „biztos” szavazók körében a Fidesz 68, az MSZP 16, a Jobbik 11 százalékon áll, pontosan úgy, mint júliusban.

Szinte minden politikus népszerűsége csökkent valamelyest, de a sorrend nem igazán változott: a köztársasági elnök áll az élen, majd a Fidesz-vezérkar foglalja el a népszerűségi lista következő hét helyét.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva