Hírek

2009.08.01. 15:04

Szentendrei lányé a nap balatoni dekoltázsa

Végigjárva a partot, ma tapasztaltuk először, hogy zsúfolásig megteltek a siófoki strandok. Egy kényelmesebb, árnyékosabb törölközőnyi helyért már komoly küzdelmet kell folytatni. A part kövezetén napozók között találtuk meg a nap dekoltázsát.

Sonline

A vízhez legközelebbi szórakozóhely napozó stégjei teljesen megteltek, az árnyékban olvasás, váltva fürdőzés felfrissülésével ciklikus, tevékenységnek bizonyul ma a Balatonnál. Legfeljebb az üdítő és –táplálékkeresés szakítja meg kellemes elfoglaltságot. Szomorú hír viszont, hogy a Petőfi sétányon már több helyen is azt feliratot vettük észre az árusok polcai előtt, amely a befejezés közeledtét jelenti. A szezonvégi kiárusítás talán még túlzó, minden esetre augusztus első napján már ezzel a felirattal próbálják vásárlásra ösztönözni a turistákat.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A nap balatoni dekoltázsa - Száger Roxána
[/caption]
Mi nem szomorodtunk el túlságosan, és ennek köszönhetően meg is találtuk a nap dekoltázsát, igaz, ehhez partközeli sávba kellett húzódnunk.



Száger Roxána egy nagyobb baráti társaságból kis időre levált háromfős lánytrió tagjaként napozott a siófoki nagystrandon. A tizenhat éves lány Szentendréről érkezett Siófokra pénteken. Mint azt tőle megtudtuk, kifejezett azért jöttek, hogy vasárnapig élvezzék napközben a jó időjárás kellemes hatásait a Balatonnál. A lányok este természetesen a lehető legtöbb siófoki szórakozóhelyet bejárták már tegnap, de mint Roxána elmondta: szombatra ugyanezt tervezték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva