Hírek

2009.09.21. 09:54

Az állami cégvezetők közül egy nem fizetett a krízisalapba

Az állami vállalatok vezetői közül csak egy volt, aki nem fizette be a prémiumát a krízisalapba, tőle a kormány már meg is vált - közölte az MSZP frakcióvezetője a hétfői Napkeltében.

VG Online

Mesterházy Attilát egy héttel korábban már kérdezték arról a Kereszttűzben, hogy mit tesz a kormány vagy az MSZP azért, hogy az állami cégek vezetőinek a prémiuma a krízisalapba kerüljön - számol be az mszp.hu.

Az újságíró utalt arra, hogy - nem cáfolt sajtóhírek szerint - 500-ból csak 178 vezető küldte át a prémiumát a krízisalapba. Mesterházy Attila akkor azt mondta, Bajnai Gordonhoz megy tárgyalni, és felveti a miniszterelnöknek a kérdést.

 

Az MSZP frakcióvezetője most azt közölte: kiderült, hogy az említett adat téves, "szó nincs erről, 99 százalékban mindenki befizette, egy-két olyan eset volt, vagy talán (...) csak egy, aki nem tette meg, attól a vezetőtől a kormány azóta meg is vált ".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva