Hírek

2009.09.17. 21:47

Cozma-gyilkosság: újabb hat embert vettek őrizetbe

Csütörtökön újabb 6 férfit vett őrizetbe a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Cozma-gyilkosággal kapcsolatban. Őket csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják. A főkapitányság előzetes letartóztatásukat kéri.

FH - RTL Hírek.hu

Váradi Piroska a főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint csütörtökön több mint 20 tanút hívtak be a rendőrségre. Ők azonosították a hat gyanúsítottat. A tanúknak 10 fős csoportokból kellett felismerniük a gyanúsítottakat - számol be az RTL Hírek.hu a Független Hírügynökség jelentése alapján.

A három enyingi, két veszprémi és egy szebényi férfit csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdasággal gyanúsítják.

Az ügyben eddig kilenc gyanúsított volt, közülük öt embert életellenes bűncselekménnyel gyanúsítanak, kettőt bűnpártolással, kettőt csoportos garázdasággal. A gyanúsítottak száma a mostani elfogásokkal 15-re emelkedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva