Hírek

2009.09.02. 10:14

Csertői Aurél az év végéig szóló eltiltást kapott

Szigorú büntetés: Csertői Aurél, a Haladás vezetőedzője az év végig nem ülhet a kispadra, mert a Haladás - Videoton mérkőzésen megrúgta Bódog Tamást, a Videoton pályaedzőjét.

zsj

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén a Haladás - Videoton mérkőzés 91. percében történt inzultus miatt Csertői Aurélt, a Haladás vezetőedzőjét - aki megrúgta Bódog Tamást, a Videoton pályaedzőjét - december 31-ig eltiltotta a sportszakmai tevékenységtől, azaz a szakvezető az év végig nem ülhet a kispadra. Bódog Tamás ugyanilyen büntetést kapott, az ő esetében október 31-ig szól az eltiltás. A határozattal szemben 15 napon belül fellebbezéssel lehet élni.

Dr. Retteghy István, a fegyelmi bizottság elnöke honlapunknak úgy kommentálta a rendkívül komoly szankciót, hogy tisztában van annak súlyával, ám Csertői Aurél - akinek szakvezetőként példát kellene mutatnia a játékosoknak - a legszélesebb nyilvánosság előtt nagyon komoly sportszerűtlenséget követett el, s az ilyesminek nincs helye sem a sportpályán, sem azon kívül. Bódog Tamás azért kapta az eltiltást, mert ő volt az inzultus kezdeményezője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva