Hírek

2009.09.18. 16:04

Hunvald sofőrje kitálal: Luxusutakra vittem a szeretőjével

Három évvel ezelőtt ki akartam lépni, de közölték velem, hogy túl sokat tudok, ilyet nem tehetek – magyarázta Hunvald Görgy szocialista polgármester sofőrje a Magyar Hírlapnak adott interjújában, miért nem hagyta ott főnökét.

Magyar Hírlap

Golcsa József a napilapnak leszögezte, a korábbi hírekkel ellentétben ő soha nem kapott lakást az önkormányzattól, jóllehet számos esetről tud, amikor nagy emberek szeretői lakást kaptak.

A sofőr szerint Hunvald a börtönből Márjássi Károly tanácsadójával üzente, hogy „Józsiban már nem szabad megbízni”, innentől kezdve többé már nem neki kellett mennie a polgármester gyerekeiért az iskolába.

A tanácsadó minderről nem tudott nyilatkozni, egy biciklibaleset következtében ugyanis elvesztette az emlékezetét.

"A közpénzek annyira nem számítottak, hogy volt olyan önkormányzati vezető, akinek napilapokat kellett levinni Balatonra, a nyaralójába, pedig két saroknyira volt tőle az újságosbódé" – meséli Golcsa, aki szerint Hunvald rendszeresen használta az autót nem szolgálati célokra, ezekenek persze nyoma sem volt a menetleveleken.

"Volt úgy, hogy két hónapra volt szükség ahhoz, míg apránként be lehetett írogatni a külföldön megtett kilométereket. A nagy svájci turnén például, amelyen Hunvald a szeretőjével, annak barátjával és a szerető húgával tett meg, majd nyolcezer kilométert mentünk egy hét alatt" - emlékszik vissza Golcsa József, aki szerint az egykor szerény Hunvaldot teljesen megváltoztatta a pénz: a polgármester Genfben például hét és fél millió forintért vett órát

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva