Hírek

2009.09.01. 11:53

Ittas volt a Bodnár László által elütött kerékpáros

Ittas volt a Bodnár László, a Debrecen labdarúgója által halálra gázolt kerékpáros - derül ki a rendőrség közleményében.

Forrás: police.hu

A pénteken este Nyírbátor határában halálra gázolt kerékpáros boncolásáról készült, a rendőrség által kedden megkapott előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény kimondja, hogy a férfi a halála időpontjában „igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt”.

A rendőrségi vizsgálat azt is megállapította, hogy a láthatósági mellényt viselő biciklis az út felezővonalának közelében haladt, amikor az autó hátulról elütötte. A gépkocsivezetőnél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda nem mutatott ittasságot. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást.

Az igazságügyi műszaki szakértő jelentése, mely többek között arra hivatott választ adni, hogy a gépkocsi mekkora sebességgel haladt a baleset bekövetkeztekor, még nem készült el. A gépkocsivezető kihallgatására, illetve a felelősség kérdésének mérlegelésére csak ezt követően kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva