Hírek

2009.09.01. 17:25

Massa már csak jövőre versenyezehet

A Forma-1-es Ferrari csapat azzal számol, hogy a következő szezon rajtjánál már biztosan autóba ülhet a brazil Felipe Massa, aki a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.

mti

Ezt a maranellói istálló kedden hozta nyilvánosságra hivatalos honlapján, s beszámolt arról is, hogy a 28 esztendős versenyző vasárnap Miamiba utazott, ahol különböző vizsgálatokon vett részt.

Robert Kubicának, a BMW-Sauber Forma-1-es csapat lengyel versenyzőjének van a legnagyobb esélye arra, hogy pótolja a Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Felipe Massát - írja az olasz La Gazzetta dello Sport című napilap.

 "Most Kubica került előtérbe a Ferrarinál" - olvasható az újság keddi számában, utalva arra, hogy a jövő hétvégén esedékes Olasz Nagydíjon már nem a tesztpilóta, az elmúlt két futamon nagyon gyengén teljesítő Luca Badoer ül majd a tűzpiros autóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva