Hírek

2009.09.01. 17:30

Rosszul indított a TV2 - Az RTL Klub mindenben rávert

Jelzésértékű a két nagy kereskedelmi televízió őszi műsorstruktúráinak debütálása – írja a hetiválasz.hu.

hetivalasz.hu

A nézettségi adatokból kiderül: a 18-49 évesek körében a délutáni sávban Mónika (23,9% SHR) kevéssel, de megelőzte a képernyőre szintén visszatérő Joshi Bharatot (23,4% SHR).

Győzött az RTL-Híradó is. A kereskedelmi célcsoport nézőinek 35,6 százaléka tájékozódott a nap történéseiről a piacvezető kereskedelmi csatorna hírműsorából, míg a tv2 Tények című műsorát a 18-49 éves nézők 29 százaléka választotta.

A Párbaj nevű műsor, amelynek kedvéért Vágó István a tv2-re igazolt, mindössze 25,5 százalékot érdekelt, míg a Heti Hetes szereplőivel megerősített Vacsoracsata, amelyben a célcsoport 33,4 százalékát szögezte a képernyők elé - összegzi az adatokat a hetivalasz.hu.

A nyári szünet után visszatérő Jóban Rosszban sok nézőt veszített, 24,8 százalékos közönségarányával jócskán alulmaradt a Fókusz adásával szemben, amely a célcsoport nézőinek 35,7 százalékát érdekelte. A Barátok közt visszatérése sokkal jobban sikerült: a 18-49 évesek 44,8 százaléka figyelte a Berényi család sorsának alakulását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva