Hírek

2009.10.16. 13:27

Demszky-Tarlós-Jobbik koalíciót vizionál az MSZP

Győzelemre készülnek a szocialisták a fővárosban. Molnár Zsolt szerint azért mondták fel a koalíciót, mert Demszky Gábor együttműködött Tarlós Istvánnal és a Jobbikkal.

ATV.hu

A fővárosi koalíciót Demszky Gábor mondta fel, amikor a Jobbikkal együttműködő Tarlós Istvánnal kötött koalíciót” – állította Molnár Zsolt az ATV műsorában.

Az MSZP budapesti ügyvezető elnöke szerint az elmúlt hónapokban „de facto folyamatosan egy Fidesz-SZDSZ együttműködés volt, amely megakadályozta, hogy mi szocialisták átlátható, tiszta viszonyokat teremtsünk a közműcégeknél.” Hozzátette: tovább már nem asszisztálhatnak ehhez az árnyékkoalícióhoz.

Példaként Molnár Zsolt a hétfői közgyűlést említette, amikor többek között a Steiner Pál által kezdeményezett transzparencia bizottságot lesöpörték az asztalról. A szocialista politikus elismerte, hogy formális koalícióbontásra nem került sor, de emlékeztetett arra, hogy két SZDSZ-es képviselő is kivált a koalícióból és két ellenzéki képviselővel munkacsoportot alakított.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva