Hírek

2009.10.12. 10:48

Gyárfás: Tele van az íróasztalom együttérző gyásztáviratokkal

Jobb lett volna még akkor elmennie neki is, amikor Aczélt, Bánót, Oroszt, Pallagit távozásra kényszerítette a Magyar Televízió vezetősége – erre a következtetésre jutott Gyárfás Tamás, a Napkelte producere a műsor néhány nappal ezelőtti megszüntetése után. A Népszabadság interjúja.

Népszabadság

Akkor ugyanis nincs rájuk erőszakolt műsorvezető-állomány, nincs a mostani jogellenes szerződésbontás – de műsor sincs. Gyárfás szerint, ha akkor nem maradnak, megkönnyítik mostani kiebrudalóik helyzetét is. De az is lehet, hogy ez esetben a Magyar Televízió jelenlegi vezetői haragudnának a legjobban, mert elvesztették volna az esélyt, hogy jó pontokat szerezzenek. Gyárfás biztos benne, hogy a meccset nem fújták még le.

Nem jó a réten fűszálnak lenni, amikor az elefántok szeretkeznek... Talán nem mond egymásnak ellent: szeretnék az MTV műsorában benne lenni, ugyanakkor jobb lenne már ebből az egészből kimaradni. Nehéz másoknak, de magamnak is megmagyarázni, hogy ugyanannak a Süveges Gergőnek, Betlen Jánosnak, Jegyes Tóth Krisztinának, akinek az Angol utcában nem álltak rendelkezésre a jobboldali politikusok, a Kunigunda utcában igen – mondta a Népszabadságnak Gyárfás Tamás.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva