Hírek

2009.10.07. 11:58

Közel 900 cég bejegyezve egy címen - Itt a céggyárak, -temetők listája

Megdöbbentő adatokat tesz hozzáférhetővé a mai napon a feketelista.hu.

Világgazdaság Online

A 11 állami nyilvántartást egyesítő honlap minden egyes magyarországi címen megvizsgálta, hogy hány cégnek jegyezte be ott a székhelyét a cégbíróság. A 100-as toplista élén álló az első száz cím közül nyolcvanöt Budapesten, a tizenöt vidéki közül kilenc a Tiszántúlon, döntően Nyíregyházán és Kisvárdán található.



A rekordot a fővárosi Gyepsor utca 1. szám alatti telephely viszi el, ahová 879 céget jelentettek be. Nem sokkal marad mögötte a Nyírpalota utca 5. szám alatti cégbázis, ahol 859 cég székhelye húzta meg magát. Az Egressy út 23. összesen 649 cég székhelye, és az ugyancsak budapesti Bártfai utca 44. sz. alá 634 cég jelentette be magát. A vidéki címlistát egyértelműen a kisvárdai Litki utca 18. szám alatt bejelentett cégtömeg vezeti, amelyről nem kevesebb, mint 550 cég intézi ügyeit. Tatabányán a Komáromi út 31-ben elvileg 310 céget találhatna az idelátogató, már ha megtalálja azokat, mert 56 százalékukat felszámolták.

További részletek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva