Hírek

2009.10.14. 10:00

Kreatív, tehetséges diákokat keresnek!

Diákok, figyelem! Elindult a harmadik Henkel Innovation Challenge nemzetközi diákverseny.

Világgazdaság

A Henkel keresi azokat a fiatal, tehetséges hallgatókat, akik szeretnék kreativitásukat és szakértelmüket próbára tenni és megmérettetni magukat egy nemzetközi mezőnyben. A hallgatók a www.henkelchallenge.com weboldalon jelentkezhetnek 2009. december 14-ig. A nyertes csapat jutalma egy exkluzív nyelvtanfolyam Ausztráliában, Japánban vagy Mexikóban.

A „Take a Henkel brand into the future!”, azaz „Alkosd együtt a jövőt a Henkellel!” szlogennel a versenyzőket arra kéri, hogy alkossanak két-, illetve háromfős csapatokat, majd képzeljék magukat egy üzletfejlesztési menedzser szerepébe, akit egy Henkel-termék fejlesztésével bíztak meg a vállalat kozmetika, illetve a mosó- és háztartási tisztítószerek üzletágában, a 2050-ben várható trendeknek megfelelően.

A versenyt Európa tizenkét országában indították el, a játék hivatalos nyelve az angol. Minden ország nyertes csapata meghívást kap az amszterdami nemzetközi döntőre 2010 áprilisában, ahol a versenyzők nemzetközi szinten is összemérhetik tudásukat. Az érdeklődők a Facebook (www.facebook.com/henkelchallenge) és a Twitter (www.twitter.com/henkelchallenge) közösségi oldalakon, illetve a YouTube-on is nyomon követhetik a versenyt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva