Hírek

2009.10.01. 14:50

Óriási rendőri készülődés az Újpest-Fradi előtt

Minden eddiginél komolyabb biztonsági intézkedésekkel készül az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetősége, illetve a rendőrség a Ferencváros ellen szombaton sorra kerülő bajnoki mérkőzésre.

Forrás: MTI

A klub csütörtöki sajtóbeszélgetésén Csehi István ügyvezető elmondta: a stadionhoz érkezőket több lépcsőben ellenőrzik majd, több millió forintból egy olyan hálót szerelnek fel a vendégszektor köré, amely bármiféle dobálást megakadályoz, a rendet pedig annyi  rendőr biztosítja majd, amennyire nem volt még példa a magyar  labdarúgás történetében.

"Három éve mindenki erre a mérkőzésre készül, van aki jó és van  aki sajnos, rossz értelemben is, így a rendőrséggel már a múlt héten tartottunk egy egyeztetést - mondta Csehi. - A jegyeket már a stadion környékén fogjuk ellenőrizni, hogy a két csapat szurkolói  még véletlenül se találkozhassanak egymással. A létesítményhez érve  természetesen újabb ellenőrzések következnek, majd még a szektorok előtt is meg fogják motozni a drukkereket."

A "különleges bánásmód" ezúttal az újságírókra és a VIP-vendégekre is érvényes lesz majd, ezzel az újpesti vezetők azt  szeretnék elkerülni, ami a Debrecen-Ferencváros mérkőzésen történt,  ahol egy fotós "látta el" a zöld-fehér drukkereket pirotechnikai  eszközökkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva