Hírek

2009.10.27. 10:41

Trapattoni volt segítője a Honvéd új edzője

Az olasz Massimo Morales lett a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

Forrás: Budapest Honvéd

Massimo Morales, a 45 éves olasz szakember lett a Budapest Honvéd új vezetőedzője. Karrierjét utánpótlás edzőként kezdte Olaszországban, majd később Németországban Giovanni Trapattoni asszisztense lett a Bayer Münchennél. Morales 2000-ben szerezte meg az UEFA pro-licencet. Mint vezetőedző megfordult Ghánában, több alsóbb osztályú olasz csapatnál, a Fortuna Düsseldorfnál és a Waldhof Mannheimnél. 1999-ben az Afrika Kupában Ghána U-20-as csapatával aranyérmet nyert, megfordult Hollandiában is, mint a De Graafschap vezetőedzője.

2008/09-ben a cseh első osztályú FK Pribram vezetőedzője lett, és tavasszal pályaedzőként a cseh nemzetközi csapatnál is dolgozott, mint Frantisek Straka segítője. Párhuzamosan edzői állásával több éven keresztül játékosmegfigyelője volt az AC Milannak, az SSC Napolinak, és az Udinese csapatának. Massimo Morales folyékonyan beszél olaszul, angolul, németül, franciául, spanyolul és hollandul.

Az új edző szerdától, október 28-tól veszi át a csapat irányítását. Mindannyian nagy örömmel fogadjuk új vezetőedzőnket, és reméljük, hogy csapatunkat rendkívül sok győzelemre vezeti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva